X 
Criza energetică stiri: 1711
Cutremure stiri: 386
Eurovision stiri: 419

Copiii angajaților CNAMUP se vor odihni în patru tabere de vară

16 iun. 2022,, 12:30   Societate
1978 0

După doi ani de pandemie, copiii lucrătorilor IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească se vor bucura din nou de odihnă și recreere în patru tabere de vară din țară.

La data de 15 iunie curent, reprezentanții Comitetului Sindical IMSP CNAMUP au efectuat o vizită la taberele de odihnă pentru copii „Perlele Nistrului” și ,,Camping” din localitatea Vadul lui Vodă pentru a evalua calitatea procesului de organizare și pregătire a locației și dotarea cu utilajul necesar.

În aceste locații, copii au parte de o echipă de profesioniști, asistență medicală în permanență, securitate asigurată non-stop și distracție. Fiecare copil beneficiază de un program eficient cu ateliere de creație, excursii, sport, piscină și discotecă. Sînt incluse 4-5 mese pe zi, cazare 10 zile în camere cu 2, 3 și 4 paturi.

Datorită contribuției Comitetului Sindical IMSP CNAMUP au fost achiziționate 80 de bilete de odihnă. Colaboratorii instituției, care sînt membri de sindicat achită doar 30% din costul biletului. Totodată, copii angajaților IMSP CNAMUP pot beneficia gratuit de bilete la taberele de odihnă ,,Oricova” din raionul Călărași și „Speranța” din raionul Sîngerei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий