X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Locuitorii din doua raioane vor beneficia de consultații medicale gratuite

1 apr. 19:45   Societate
836 0

Consultații profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, vor fi oferite în această săptămînă locuitorilor din raioanele Nisporeni și Căușeni.

Potrivit CNAM, în săptămîna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe instituții medicale din raionul Nisporeni și anume: în zilele de 1 și 2 aprilie – în Bărboieni, Nisporeni; în perioada 3-5 aprilie – în Cristești, Nisporeni, transmite Noi.md.

Tot în această săptămînă vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în mai multe localități din raioanele Căușeni și Nisporeni: în intervalul 1-4 aprilie – în Ucrainca, Căușeni și Ciorești, Nisporeni; pe 5 aprilie – în Tocuz, Căușeni și Milești, Nisporeni.

Conform datelor CNAM, săptămîna trecută au efectuat examene profilactice gratuite peste 750 de persoane, dintre care mai mult de 300 – screening pulmonar, iar peste 450 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?