Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4048

Continuă căutările tinerei de 19 ani, dispărută la Orhei. Ce detalii noi au apărut

19 apr. 15:49   Societate
5366 0

Polițiștii anunță că în comun cu colegii altor subdiviziuni specializate, voluntari, vînători și localnici continuă căutările fetei de 19 ani, care de o săptămînă este de negăsit, după ce a urcat într-o mașină de ocazie pe o stradă din Orhei.

Au apărut noi circumstanțe care au determinat poliția să extindă căutările și în raionul Telenești.

Oamenii legii continuă investigarea cazului, iar șoferul mașinii în care a urcat fata este în custodia poliției și refuză în continuare să colaboreze cu ancheta.

Amintim că, la 17 aprilie, o tînără însărcinată a dispărut la Orhei. Pînă acum, fata așa și nu poate fi găsită de oamenii legii, voluntari și rude. Poliția a identificat șoferul și mașina în care a urcat ultima dată fata, în vîrstă de 19 ani, însă locul aflării acesteia rămîne necunoscut.

Mai exact, ultima dată, aceasta ar fi fost văzută cum a urcat într-un automobil, pe strada 31 august din Orhei, la data de 12 aprilie, ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută.


Astăzi, bărbatul în mașina căruia tînăra a urcat în seara dispariției sale a a fost adus în fața judecătorilor. Procurorii cer pe numele lui arest pentru 30 de zile.

Persoanele care dețin orice fel de informații despre tînăra dispărută sînt rugate să sune la 112 sau la numărul 078325001.0
0
3
11
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?