Codreanu: Eu nu port nicio vină pentru tot ce se întîmplă în oraș

Codreanu: Eu nu port nicio vină pentru tot ce se întîmplă în oraș

După ce a fost învinuit de PL și PSRM că s-ar fi numit ilegal în această funcție, edilul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, reacţionează.


Codreanu declară ferm că nu poartă nicio vină pentru invalidarea alegerilor şi nici pentru dezastrul din ultimii ani în oraș. 


„Eu am arătat maximă deschidere din partea Primăriei și la discuțiile pe buget, și la discuțiile pe inițiativele noi care au fost aprobate și am fost surprins, e puțin spus, de atitudinea pe care nu o găsesc deloc, nici măcar una politică – ca să-i zic așa –, pentru că mulți pot să zică că asta-i politică. Nu, asta nu-i nici măcar politică, asta-i bădărănism. Eu nu port nicio vină nici pentru nevalidarea alegerilor, eu nu port nicio vină nici pentru tot ce se întîmplă în oraș ca dezastru în ultimii ani de zile, mi-am asumat responsabilitatea de trei săptămîni să deblochez situația de criză în care ne-am aflat”", a declarat primarul interimar de Chişinău în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă.


Amintim că Partidul Liberal a depus un denunț la Procuratura Generală prin care cere să fie investigată legalitatea dispoziției prin care Ruslan Codreanu s-a numit în funcția de primar interimar al capitalei. 


Șeful Direcției relații publice și șeful Direcției asistență juridică a Primăriei Chișinău, Vadim Brînzaniuc și Valeriu Bogdan, au organizat un briefing de presă unde au declarat că dispoziția dată a fost emisă în conformitate cu legea și că Ruslan Codreanu exercită legal funcția de edil interimar al municipiului Chișinău. 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load