COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cîți tineri din Moldova studiază la MGIMO? (FOTO)

Cîți tineri din Moldova studiază la MGIMO? (FOTO)

La Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moscova (MGIMO) a avut loc o întîlnire solemnă și anuală a studenților moldoveni în cadrul comunității moldovenești a MGIMO, transmite Noi.md.

Potrivit Centrului de Sprijin al Tineretului din Moldova în Rusia, la acest eveniment au participat Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguța, șeful departamentului internațional MGIMO, Egor Andreev, președintele Asociației Absolvenților MGIMO din Moldova, Cătălina Albu și șeful Centrului de Sprijin al Tineretului din Moldova, Olga Cebotari.

Studenții comunității moldovenești i-au cunoscut pe tinerii care au început studiile la MGIMO în acest an, și-au împărtășit experiențele și emoțiile în ceea ce privește studiul și le-au dat sfaturi noilor studenți ai MGIMO.
Ambasadorul Moldovei în Rusia, Andrei Neguța, a ieșit un discurs de salut, urîndu-le mult noroc și succes studenților și absolvenților MGIMO.


În plus, au fost organizate alegerile planificate pentru funcția de președinte al comunității, în urma căreia președinte a devenit Staraia Daria, iar vicepreședinte - Gamart Valeria.

În prezent, la MGIMO studiază 27 de tineri din Republica Moldova. De la înființarea institutului, 114 studenți din Moldova au absolvit MGIMO.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load