Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1410

Cercetătorii științifici sunt invitați să participe la Conferința organizată de Legislativ

21 iun. 15:45   Societate
2470 0

Cercetătorii științifici și cadrele didactice din domeniul științelor juridice sînt invitați să participe la Conferința practico-științifică „Constituția Republicii Moldova la 30 de ani și integrarea europeană”. Evenimentul este organizat de Parlament la 29 iulie cu ocazia marcării a trei decenii de la adoptarea legii supreme a țării.

La Conferință se pot înscrie cercetători care vor să își prezinte lucrările despre investigațiile științifice în domeniul dreptului constituțional. Lucrările prezentate vor fi incluse în culegerea de lucrări a Conferinței.

Persoanele interesate pot expedia formularul de participare la adresa [email protected] pînă la data de 15 iulie. Iar articolele trebuie transmise pe aceeași adresă de email pînă la data de 20 iulie. De menționat că lucrările trebuie să corespundă unor cerințe tehnice, care sînt prezentate în următorul link: https://tinyurl.com/wev2j2sc. Articolele vor fi analizate și selectate de Consiliul științific al Conferinței, care este constituit din academicieni, profesori universitari, lectori, doctori în drept și doctori habilitați în drept.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate se pot adresa lui Valeriu Kuciuk, șef de serviciu în cadrul Direcției generale juridice, membru al comitetului organizatoric: tel.: +37378824719; e-mail: [email protected].

0
2
1
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?