Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4059

Ce spune Evanghelia și Biserica despre recensămînt

3 mai. 21:15   Societate
2536 0

Cetățenii trebuie să participe obligatoriu să la recensămîntul general, nu trebuie să se rușineze sau să se teamă de el, pentru că, potrivit Evangheliei, la recensăîânt au participat și Iosif și Maria, care locuiau în Nazaret, dar care au mers la Betleem în momentul nașterii Mîntuitorului din cauza recensămîntului.

O astfel de opinie a exprimat părintele Gheorghe (Novicov), clericul bisericii Sfîntul Gheorghe din Chișinău, în cadrul emisiunii "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de la postul de televiziune N4, transmite Noi.md.

"Cînd a fost anunțat recensămîntul, Iosif și Maria au plecat la Betleem pentru a participa la el. Prin urmare, trebuie să participăm la recensămînt, să nu ne rușinăm, să nu ne temem. Altceva este cum răspundem la aceste întrebări ", a remarcat preotul.

Potrivit acestuia, nimeni nu are dreptul să ne impună vreo opinie.

"Fiecare persoană care participă la recensămînt spune ce simte în interiorul său. Atunci acesta va fi adevărul. Dar dacă este doar pentru a arăta cuiva un fel de rezultat, atunci este o chestiune total diferită", a spus protopopul, părintele Gheorghe.

6
2
1
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?