X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Ce înseamnă dragostea? Opinie

14 feb. 2022,, 22:00   Societate
3118 2

Dragostea nu este cunoașterea aspectelor individuale ale personalității persoanei cu care v-ați legat viața, ci cunoașterea și acceptarea tuturor ipostazelor persoanei iubite, a întregii imagini infinite și multilaterale în dezvoltarea sa, aceasta este o cunoaștere cuprinzătoare.

Această opinie a fost exprimată pe pagina sa de socializare de celebrul regizor, scenarist, producător, figură publică și politică, președintele Academiei de Film Nika, Andrei Koncealovski, relatează Noi.md .

El a menționat că la vîrste diferite răspundem diferit la întrebarea: "Ce înseamnă dragostea?"

"Astăzi ea cred că dragostea înseamnă cunoaștere. Cunoașterea și acceptarea tuturor ipostazelor persoanei iubite, a tuturor vîrstelor sale, a întregii imagini infinite, multilaterale în dezvoltarea sa.

Imaginea persoane dragi se schimbă cu timpul. Dintr-o dată ni se pare că: "Iată, în sfîrșit l-am înțeles (sau am înțeles-o)". Și apoi din nou: "Oh, acum cu siguranță îl/o înțeleg!". Știu despre Iulia atît de multe, încît pot spune că toate stările ei – de fetiță, de adolescentă, de fată, femeie tînără și, în sfîrșit, de mama copiilor mei – se află în fața ochilor mei. Și, în același timp, încă nu am recunoscut-o pe Iulia în totalitate.

Veți învăța diferitele fațete ale persoanei cu care v-ați legat viața treptat, pe parcursul anilor. Și atunci chiar și trăsăturile insuportabile devin scumpe - aceasta este cheia unei legături spirituale reale între oameni. Nu cunoașterea unor aspecte individuale ale personalității, ci cunoașterea cuprinzătoare – aceasta este ceea ce pot numi dragoste astăzi", a subliniat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?