X 
Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1343

Cazul bărbatului care și-a parcat mașina pe scările Primăriei Hîncești: Ce spun autoritățile

10 iul. 2023,, 13:42   Societate
3570 0

Bărbatul care a urcat astăzi cu mașina pe scările primăriei din Hîncești, în semn de protest, era în prima lui zi de muncă.

Declarația aparține directorului adjunct de la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, Alexandru Manciu, transmite Noi.md cu referire la protv.md.

Totodată, șeful Agenției a menționat că pînă în acest moment, angajatul nu a solicitat un automobil de serviciu.

Alexandru Manciu: „Persoana este angajată a Agenției, astăzi este prima zi de serviciu al dumnealui. Acest mijloc de transport care era parcat pe scările instituției nu este din dotarea Agenției. Pînă în acest moment, la adresa Agenției nu a venit vreo solicitare de la angajatul respectiv.”

Contactat de PRO TV, primarul din Hîncesti a comunicat că bărbatul a acționat din disperare și că solicitarea acestuia nu ține de atribuțiile Primăriei, ci de ale Guvernului.


Alexandru Botnari, primarul municipiului Hîncești:„Dumnealui este angajat ANSA și nici nu este din orașul Hîncești. Era și poliția de față. Are pretenția că eu să-i rezolv problemele la nivel de conducerea țării, lui să i se repartizeze mașină de serviciu. În mod de disperare, el a hotărît să facă acest lucru. ANSA este o agenție în cadrul Guvernului.”

În această dimineață, un bărbat de 34 de ani a urcat cu mașana pe scările Primăriei din Hîncești, în semn de protest că nu are o mașină de serviciu.

1
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?