Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Meci echilibrat între Anglia și Danemarca la EURO 2024

20 iun. 20:55   Sport
1884 0

Reprezentativa Angliei a încheiat la egalitate meciul cu naționala Danemarcei la Campionatul European de fotbal.

A fost 1-1 în partida de la Frankfurt pe Main, după care Anglia rămîne liderul grupei C.

Danemarca a avut prima fază periculoasă a meciului. Chiar în primul minut, Pierre-Emile Hojbjerg a șutat de la marginea careului, dar portarul Jordan Pickford a prins balonul. Apoi Anglia a dat replica prin Phil Foden, care a intrat în careu și a șutat, balonul trecînd peste poartă. În minutul 18, "leii britanici" au deschis scorul. Kyle Walker a intrat în careu în viteză, a pasat, mingea a fost deviată de danezi și a ajuns la Harry Kane, care nu l-a iertat pe portarul Kasper Schmeichel. Scandinavii au egalat în minutul 34, printr-un gol de generic. Morten Hjulmand a înscris cu un șut formidabil de la aproximativ 30 de metri de poartă.

După pauză, Foden putea aduce în avantaj Anglia cu o execuție frumoasă, dar a trimis balonul în bară. Ollie Watkins, apărut pe teren în minutul 69, a avut și el o șansă bună de a marca, însă șutul său a fost respins de goalkeeperul danez. În minutul 85, Hojbjerg a amenințat poarta lui Pickford cu un șut periculos din afara careului - mingea a trecut pe lîngă bară.

Astfel, înaintea ultimei etape din faza grupelor, Anglia are 4 puncte în grupa C, Danemarca și Slovenia au cîte 2 puncte, iar Serbia unul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?