Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Candidata la șefia Procuraturii Anticorupție e fiica unei activiste PAS? Ce spune Grosu

24 mai. 11:55   Societate
4432

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, vine cu precizări despre candidata la șefia Procuraturii Anticorupție. „Nu este fiica unei activiste PAS, sînt speculații, este o personalitate în diaspora, are opțiunile ei politice”, a declarat Grosu în cadrul emisiunii „Prime Time”.

„sînt speculații, Doamna Dragalin nu este membru PAS, este o personalitate în diaspora, are opțiunile ei politice. Personal nu o cunosc, doar din presă ce am auzit că a avut o școală bună, un CV impresionant, s-a afirmat într-un sistem judiciar în Statele Unite ale Americii.

Eu cred că va avea o șansă în cazul în care va fi selectată de CSP. Este o bună oportunitate pentru a zdruncina sistemul acesta și va aduce sînge proaspăt în sistem”, a declarat Igor Grosu.

Președinta Comisiei Juridice a Parlamentului, Olesea Stamate, a suținut că Veronica Dragalin, candidata la șefia Procuraturii Anticorupție„nu-i va fi ușor, sper că știe unde vine, smecheri vor fi mulți care vor încerca să o păcălească, este indiscutabil, iar dacă are priceperea să verifice din mai multe surse va vedea de unde vin cele mai mari probleme și își va crea acea echipă în care va avea încredere și cu care vor putea mișca lucrurile”.

Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror – șef al Procuraturii Anticorupție a finalizat etapa de intervievare a candidaților. Potrivit deciziei Comisiei speciale, etapa de preselecție în cadrul concursului la funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a fost promovată de către candidata Dragalin Veronica.


În cadrul etapei, au fost admise 4 persoane, după reexaminarea unui dosar.

4

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав