COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Avocat: Morari a fost plasat în arest, cu încălcarea termenului de 72 de ore

Avocat: Morari a fost plasat în arest, cu încălcarea termenului de 72 de ore

În cel mai scurt timp, fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, ar putea fi eliberat din arest preventiv. Avocatul acestuia spune că clientul său a fost plasat în arest pentru 20 de zile, cu încălcarea termenului de 72 de ore.

„-Domnul Morari a fost plasat în arest de judecător, cu încălcarea termenului de 72 de ore. În procesul verbal, ora reținerii ințiată de procuror este la 15:49 minute. -Deci, asta înseamnă că Curtea de Apel peste trei zile ar putea decide că Viorel Morari a fost plasat în arest cu încălcarea drepturilor sale? – Eu nu voi comenta ce va decide Curtea de Apel. Vreau să menționez că mandatul de arestare a fost emis peste 72 de ore, cu încălcarea termenului”, a precizat Foltea în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Viorel Morari a fost reținut vineri într-un dosar legat de fals în acte publice și abuz în serviciu. Magistratul Sergiu Ciobanu a admis astăzi, parțial demersul procurorilor, care au solicitat 30 de zile de arest preventiv.


Reținerea lui Viorel Morari ar fi legată de o plîngere depusă de Vladimir Plahotniuc în privința omului de afaceri Veaceslav Platon și are legături cu investigarea furtului miliardului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load