X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Avocat: Morari a fost plasat în arest, cu încălcarea termenului de 72 de ore

14 ian. 2020,, 09:45   Societate
4107 0

În cel mai scurt timp, fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, ar putea fi eliberat din arest preventiv. Avocatul acestuia spune că clientul său a fost plasat în arest pentru 20 de zile, cu încălcarea termenului de 72 de ore.

„-Domnul Morari a fost plasat în arest de judecător, cu încălcarea termenului de 72 de ore. În procesul verbal, ora reținerii ințiată de procuror este la 15:49 minute. -Deci, asta înseamnă că Curtea de Apel peste trei zile ar putea decide că Viorel Morari a fost plasat în arest cu încălcarea drepturilor sale? – Eu nu voi comenta ce va decide Curtea de Apel. Vreau să menționez că mandatul de arestare a fost emis peste 72 de ore, cu încălcarea termenului”, a precizat Foltea în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Viorel Morari a fost reținut vineri într-un dosar legat de fals în acte publice și abuz în serviciu. Magistratul Sergiu Ciobanu a admis astăzi, parțial demersul procurorilor, care au solicitat 30 de zile de arest preventiv.

Reținerea lui Viorel Morari ar fi legată de o plîngere depusă de Vladimir Plahotniuc în privința omului de afaceri Veaceslav Platon și are legături cu investigarea furtului miliardului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?