Criza energetică stiri: 1465
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3379

Autoritățile municipale planifică să amenajeze noi locuri de parcare pe trei străzi

28 sep. 09:45   Societate
1292 0

Primăria Chișinău planifică să amenajeze aproximativ 800 de locuri de parcare, pe trei străzi din Capitală: Calea Orheiului, Milescu Spătaru și strada Codrilor din orașul Durlești.

Totuși, deși proiectele sînt, practic, finalizate, lucrările vor putea începe, abia după desfășurarea licitațiilor, care vor identifica firmele de construcții, transmite Tv8.md.

Între timp, administratorii promit să dea în exploatare parcarea cu patru etaje de pe strada 31 August 1989. Totodată, stă în șantier cea din cartierul Sculeni, pentru că este nevoie de construcția unei rețele pluviale, care să facă față inundațiilor.

„Luna asta o să predăm Direcției Transport trei parcări, pe care noi le-am proiectat. Este vorba despre Durlești, strada Codrilor, Calea Orheiului și Milescu Spătaru”, a declarat directorul interimar al ÎM „Chișinău-proiect”, Anatolii Izbîndă.

Proiectele celor trei parcări sînt, practic, finalizate, a mai declarat directorul interimar al Întreprinderii municipale „Chișinău-proiect”. Totuși, lucrările propriuzise vor mai aștepta, deoarece trebuie organizate licitații pentru a selecta firma de construcții.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав