Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Au încercat să treacă frontiera cu permise de conducere falsificate

7 dec. 2020,, 12:54   Societate
4160 0

Polițiștii de frontieră din punctele de trecere Giurgiulești-Galați, Sculeni și Leușeni au inițiat cercetări în urmă depistării a patru permise de conducere cu incidi de falsificare.

Incidentele au fost consemnate în zilele de weekend, pe sensul de ieșire din țară, fiind documentați cetățeni ai Republicii Moldova.

Un caz a fost înregistrat la punctul de trecere Giurgiulești-Galați, la șoferul unui autoturism ce urma să ajungă în Germania.

În aceeași zi, în punctul de trecere Sculeni, angajații Poliției de Frontieră au depistat cu ajutorul tehnicii din dotare două premise de conducere cu indici necaracteristici. Unul din ele ar fi fost eliberat de către autoritățile naționale, iar celălalt de către autoritățile ruse.

Un incident similar a fost înregistrat la vama Leușeni, unde un conațional în vîrstă de 32 de ani este documentat pentru deținerea permisului de conducere neveridic. Acesta a recunoscut că și-a perfectat permisul prin intermediul unui necunoscut în timp ce se afla pe teritoriul Germaniei, acum trei ani.


Conform procedurilor legale, documentele au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei tehnico-juridice. În toate cazurile s-au întocmit procese-verbale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?