Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Au cîntat pentru sala goală: Cum a decurs în acest an concertul dedicat Mărțișorului

10 mar. 2021,, 14:38   Societate
3026 1

Sărbătoarea femeii a culminat aseară cu un concert de zile mari la Palatul Național, din cadrul Festivalului Mărțișor. În scenă au urcat artiști renumiți și au răsunat piese celebre. Cei drept, interpreții au cîntat pentru sala goală.

Din cauza pandemiei și a restricțiilor, publicul nu este admis la spectacole. Evenimentul a fost însă transmis în direct la televiziunea publică.

Vestita soprană Ana Cernicova a deschis concertul de sărbătoare cu renumita piesă Orice femeie e frumoasă, dedicată desigur femeii. Rînd pe rînd, în scenă au urcat nume sonore ale muzicii noastre printre care Anișoara Puică, Vitalie Dani, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Mariana Mihăilă, dar și formațiile Brio Sonores, DoReDoS și Noroc, transmite tv6.md.

Artiștii au interpretat cele mai frumoase creații dedicate femeilor, anotimpului renașterii primăverii, dar și dragostei.

Totuși, artiștii au urcat în scenă cu o doză de nostalgie. Publicul a lipsit în acest an, din cauza restricțiilor impuse pe timp de pandemie.


Marina Djuniet, solista trupei „DoReDos: „De fiecare dată vrem să vedem dacă am ajuns la inimile spectatorilor și este complicat cînd din sală lipsesc spectatorii”.

Vitalie Dani, interpret: „Ne imaginăm publicul, ne imaginăm acei ochi, acele fețe luminoase din sală”.

Adrian Ursu, interpret: „Eu m-am concentrat să îmi închipui că sînt la o filmare de videoclip sau la o filmare de televiziune. Chiar am comunicat cu publicul”.

Directorul Palatului Național spune că a respectat în acest mod cerințele epidemice, impuse pe timp de pandemie.

Totuși, cel mai mult, artiștilor le-au lipsit aplauzele furtunoase și chemările la bis.

Concertul a fost transmis la televiziunea publică și în internet. Închiderea Festivalului Internațional „Mărțișor 2021” va avea loc în data de 10 martie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?