Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Anunț important pentru moldovenii din Italia

2 feb. 2019,, 12:45   Societate
3411 0

Moldovenii care tranzitează sau călătoresc în Italia trebuie să cunoască că autorităţile au emis, pentru sîmbătă, cod portocaliu de ploi, furtuni şi vînt în centrul şi sudul ţării, iar în alte zone a fost emis cod galben, informează instituţia.

Astfel, în conformitate cu datele transmise de autorităţile locale, mai multe regiuni, îndeosebi din centrul şi sudul ţării, se confruntă cu fenomene meteorologice intense, începînd cu seara zilei de 1 februarie şi pe parcursul zilei de 2 februarie 2019.

Serviciul de Protecţie Civilă local a emis un cod portocaliu de precipitaţii intense, furtuni şi intensificări puternice ale vîntului, care vor afecta estul regiunii Liguria, regiunea Emilia-Romagna, nordul Toscanei, centrul şi sudul Umbriei, sud-estul Lazio, versantul occidental din Abruzzo şi zona centrală din regiunea Campania.

A fost emis şi un cod galben pentru astfel de fenomene în anumite zone din Friuli Venezia Giulia, pentru celelalte părţi din regiunile Emilia Romagna, Toscana, Umbria, Lazio, Abruzzo şi Campania, precum şi pentru Molise, Basilicata şi vestul Sardiniei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?