X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

A fost lansată Linia Verde a Siguranței în Educație

29 aug. 2020,, 16:00   Societate
2639 0

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în colaborare cu organele locale de specialitate în domeniul învățămîntului lansează Linia Verde a Siguranței în Educație.

Acțiunea are loc în contextul reluării procesului educațional în incinta instituțiilor de învățămînt și are ca scop oferirea suportului informațional necesar tuturor elevilor, cadrelor didactice/ manageriale și părinților în gestionarea comportamentului în situații de criză provocate de pandemia virusului COVID-19.

Astfel, la nivelul fiecărui raion, a fost desemnată o persoană responsabilă de monitorizarea cazurilor de infectare cu virusul COVID-19, în instituțiile de învățămînt.

În cadrul procesului se respectă normele deontologice și cerințele privind protecția datelor cu caracter personal.

Lista specialiștilor din cadrul organelor locale de specialitate din domeniul învățămîntului și numărul de telefon al Liniei Verzi din fiecare raion poate fi vizualizată aici.


De asemenea, pentru semnalarea situațiilor dificile în legătură cu redeschiderea instituțiilor de învățămînt, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a creat Formularul Verde: Siguranță în Educație, în care pot fi descrise problemele și riscurile acestora.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?