Incendii stiri: 688
Cazul Șor stiri: 584
Preşedintele stiri: 3740

A fost inaugurat expo-tîrgul „Primăvara la Bălți”

17 mai. 2022,, 22:30   Societate
2638 0

Expo-tîrgul universal cu genericul „Primăvara la Bălţi”, prilejuit de Hramul oraşului a fost lansat astăzi la Bălți. Evenimentul, aflat la cea de-a XIV-a ediţie, este organizat de Filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) și are loc sub patronajul primăriei municipiului, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Expo-tîrgul se desfășoară în perioada 17-19 mai, în Piaţa "Vasile Alecsandri", și îşi propune promovarea producătorului autohton, extinderea piețelor interne şi externe, stabilirea noilor contacte de afaceri, consolidarea dialogului public-privat ş.a.

„Inaugurarea expo-tîrgului a dat start activităților prilejuite de Hramul orașului Bălţi, marcat pe 22 mai, cînd creștinii ortodocşi de rit vechi prăznuiesc pe Sfîntul Nicolae, și este o oportunitate pentru întreprinderile participante să-şi prezinte realizările. De asemenea, este o platformă de comunicare, un spațiu favorabil pentru schimbul de experiență, asimilarea tehnologiilor inovative, căutarea noilor parteneri”, susțin organizatorii.

La eveniment participă companii din întreaga ţară, meșteri populari din regiune ş.a.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?