Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

A fost găsită geanta unui deputat, după două zile

10 apr. 16:23   Societate
2259 0

Situație neplăcută pentru deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Eugeniu Sinchevici. Acesta și-ar fi pierdut luni, 8 aprilie curent, geanta cu lucruri personale lîngă Ambasada SUA în Republica Moldova, transmite Noi.md.

Contactat telefonic de bani.md, parlamentarul a precizat că, la intrarea în sediul ambasadei, ar fi fost atenționat că nu are voie să intre cu geanta, fapt pentru care a decis să o ascundă în tufișuri.

După ce a ieșit din interiorul ambasadei, a remarcat faptul că geanta dispăruse. A anunțat de urgență Poliția. Sinchevici a mai precizat că ar fi uitat de regulile stricte impuse la intrarea în sediul unei ambasade.

Între timp, potrivit Poliției, geanta a fost luată de un om al străzii. Solicitarea la Poliție a fost înregistrată luni.

Astăzi, colegii au găsit geanta, în sectorul Buiucani al Capitalei, și au returnat-o proprietarului, nu a fost nimic sustras din ea. E solicitare de pierdere nu de furt”, a precizat Svetlana Scripnic, ofițer de presă al Poliției Capitalei.

1
2
0
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?