X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

1072 pagini web şi platforme de jocuri de noroc neautorizate, identificate de ASP

4 iul. 2022,, 15:00   Societate
2066 0

Una dintre atribuțiile Agenției Servicii Publice este de a identifica paginile web/platformele/aplicațiile, prin intermediul cărora sînt accesate jocurile de noroc neautorizate în modul stabilit de legislație în vigoare.

La moment, au fost identificate 1072 pagini web/platforme/aplicaţii prin intermediul cărora erau accesate jocurile de noroc neautorizate. Lista poate fi consultată aici.

Recent, Agenția Servicii Publice a identificat în reţeaua socială Instagram o nouă platformă neautorizată de prestare a serviciilor în domeniul jocurilor de noroc - @1win.moldova. Aceasta avea indicată drept adresă de activitate str. Puşkin, 47 (mun. Chișinău). De fapt, la această locație funcționează una dintre subdiviziunile teritoriale ale ASP - Centrul multifuncţional nr. 2.

În această ordine de idei, Agenția Servicii Publice informează că în subdiviziunile teritoriale ale ASP, platforme de înregistrare a participanţilor pentru depunerea mijloacelor financiare pentru pariuri la competiţiile sportive nu există, iar servicii de extragere a cîștigurilor şi alte servicii tangențiale cu activitatea în domeniul jocurilor de noroc, nu sînt prestate. În măsura în care autorităţile de anchetă au fost sesizate cu privire la platforma neautorizată @1win.moldova, ASP dezaprobă activitatea platformelor neautorizate de jocuri de noroc, exclude coparticiparea în activităţi care nu îi sînt caracteristice şi apelează la atragerea la răspundere a subiecţilor care activează ilicit.

Subsidiar informăm, că potrivit prevederilor legale, organizarea şi desfășurarea activităţii în domeniul jocurilor de noroc pe teritoriul Republicii Moldova, cu excepția întreținerii cazinourilor, constituie monopol de stat, iar gestionarea activității în domeniul jocurilor de noroc este realizată de către stat prin intermediul Loteriei Naționale a Moldovei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?