Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Shakira va lansa un nou album după o lungă pauză

17 feb. 00:00   Showbiz
1786 0

Cîntăreaţa Shakira va lansa pe 22 martie primul ei LP complet după o pauză de şapte ani, care se va intitula "Las Mujeres Ya No Lloran", a relatat joi revista Variety.

"Femeile nu mai plîng" este traducerea în limba romînă a titlului albumului, care face trimitere la cea mai citată replică a Shakirei din single-ul ei "Music Sessions Vol. 53", lansat alături de Bizarrap şi premiat cu Latin Grammy, notează Noi.md cu referire la agerpres.

Noul album constă în 16 piese: opt cîntece noi, un remix şi şapte single-uri care au fost lansate în perioada recentă, inclusiv "Music Session Vol. 53" ft. Bizarrap, "TGQ" ft. Karol G, "Te Felicito" ft. Rauw Alejandro şi "Copa Vacia" ft. Manuel Turizo.

Precedentul album de studio al cîntăreţei Shakira, "El Dorado", a fost lansat în 2017 şi a inclus colaborări cu Maluma, Nicky Jam, Prince Royce şi Carlos Vives.

Noul album al Shakirei marchează debutul lansărilor sale pe vinil, oferind patru ediţii cu coperte distincte, fiecare fiind însoţită de o variantă exclusivă de vinil colorat. Ediţia Safir va fi oferită exclusiv pe Amazon, în timp ce ediţia Rubin va fi disponibilă doar pe Target. Fanii pot găsi ediţia Smarald exclusiv pe site-ul oficial al Shakirei, iar ediţia Diamant va fi comercializată de toţi retailerii importanţi.

În ultimul an, Shakira a cîştigat premiile Latin Grammy la categoriile "cîntecul anului" şi "cel mai bun cîntec pop" cu single-ul "Music Sessions Vol. 53" şi premiul Latin Grammy la categoria "cea mai bună interpretare/fusion urban" cu cîntecul "TQG". "Music Sessions Vol. 53" a devenit totodată cîntecul în limba spaniolă cu cele mai multe difuzări în streaming într-o singură zi din întreaga istorie a platformei Spotify.

Vedeta columbiană a fost totodată recompensată cu Video Vanguard Award la gala MTV Video Music Awards 2023, unde a susţinut un recital de 10 minute ce a inclus, printre altele, cîntecele "She Wolf", "Te Felicito" şi "TQG".

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?