X 

Pregătirile pentru finala Eurovision sînt în toi: Ce emoții trăiesc reprezentanții R.Moldova

13 mai. 11:45   Showbiz
2737 0

Pregătirile pentru marea finală a Eurovision sînt pe ultima sută de metri. Mîine, la Liverpool, va avea loc ultima etapă a concursului internațional Eurovision Song Contest.

Și deputații i-au urat succes lui Pasha Parfeni și echipei sale și le-au transmis aplauze chiar în ședința în plen. Ce emoții trăiesc reprezentanții Republicii Moldova la Liverpool, aflați în exclusivitate din subiectul realizat de reporterul Radio Moldova.

Repetițiile pentru marea finală Eurovision sînt în toi. Șefa delegației Eurovision Republica Moldova, Daria Căpățînă, a afirmat pentru Radio Moldova că Pasha Parfeni și echipa sa s-au trezit astăzi dis-de-dimineață pentru a reuși să pună la cale cele mai mici detalii, începînd cu machiajul și finalizînd cu sunetul și luminile. Daria Căpătînă ne-a spus că ultimele repetiții în scenă, înainte de marea finală, vor avea loc astăzi, începînd cu ora 20:00, notează radiomoldova.

Întrebați care este secretul bunei pregătiri pentru a fi mîine în formă și a ne reprezenta țara cu brio, back vocaliștii au spus că dorm mai mult, cîntă, mănîncă și sînt optimiști.

„Dorm cît mai mult, pentru că somnul face bine și la voce, și la frumusețe, și la tot. Trebuie să mă hidratez mai mult și să mănînc cît mai puțin.”


„Mănînc și dorm.”

„Mă încălzesc foarte mult vocal, mănînc sănătos, mă odihnesc, pentru că am nevoie de energie și savurez momentele din plin.”

În timpul interviului, Daria Căpătînă se afla într-o sală specială pentru a verifica sunetul, dar și felul cum va arăta echipa noastră pe scena de la Liverpool.

„Acum mă aflu în sala de vizionare, ca să vedem prima repetiție. Acum e postcardul pe care l-am filmat împreună cu Pasha, urmează să intre băieții în scenă.”

Susținerea reprezentanților Republicii Moldova se simte și de acasă, chiar dacă cetățenii nu vor putea vota pentru Pasha Parfeni, aflîndu-se în țară, însă o pot face cei din diasporă. Acest îndemn, dar și aplauze, direct din ședința în plen, le-au transmis deputații din Parlamentul Republicii Moldova.

„Stimați colegi, noi sîntem astăzi în ajunul unui eveniment european cultural major și de aceea eu vreau să vin cu un îndemn către dumneavoastră, către diaspora din întreaga lume a Republicii Moldova, prin aplauzele noastre să-i dorim mult succes lui Pasha Parfeni și întregii echipe a Republicii Moldova la Eurovison”, a declarat Liliana Nicolaescu-Onofrei.

Marea finală Eurovision va începe, mîine, la ora 22:00, iar pentru reprezentantul Republicii Moldova pot vota doar telespectatorii din afara țării. Pasha Parfeni va evolua cu piesa „Soarele și Luna”, cu numărul 18.

1
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?