X 

Pasha Parfeni vine cu o surpriză pentru fanii săi

12 apr. 15:15   Showbiz
3082 0

În ajunul sărbătorilor, interpretul Pasha Parfeni vine cu o surpriză muzicală.

Piesa „Soarele și Luna”, care va răsuna la Concursul Internațional de Cîntec Eurovision 2023, a fost adaptată pentru Sfintele Paști. Interpretul a venit și cu un mesaj de felicitare pentru iubitorii de muzică.

Pasha Parfeni spune că a încercat să redea acea atmosferă unică care domnește în Republica Moldova la sărbătorile pascale, notează radiomoldova.

„Iată o variantă specială a piesei „Soarele și Luna” pentru voi! În Republica Moldova Paștele este sărbătorit duminica viitoare. Atmosfera este foarte specială și unică aici. Se gătește mult, se coc cozonaci și pască, se pictează ouă, iar apoi toate aceste delicii sînt aduse la biserică pentru un ritual special de binecuvîntare”, a scris Pasha Parfeni pe contul său de Facebook.

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023 vine și cu un mesaj de felicitare. Pasha le urează moldovenilor să poarte în inimă bucuria vieții.


„Timpul se oprește pentru cîteva zile în timpul Paștelui și toată lumea încearcă să se reunească cu familia sa. Fie că ați sărbătorit deja, fie că aveți de gînd să sărbătoriți, Paște fericit tuturor! Fie ca bucuria vieții să fie mereu în inimile voastre!”, a mai scris interpretul.

Pasha Parfeni va interpreta piesa „Soarele și Luna” pe scena de la Liverpool pe 9 mai. Pînă atunci artistul de află în turneu de promovare a piesei cu care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2023.

Pe 14 și 15 aprilie Pasha Parfeni va susține un concert în Amsterdam, Regatul Țărilor de Jos.2
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?