Pasha Parfeni și interpreta suedeză Loreen s-au reîntâlnit după 11 ani, în Spania

10 apr. 08:00   Showbiz
2720 0

Revedere plină de emoții în Spania, acolo unde reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision, Pasha Parfeni, și interpreta din Suedia, Loreen, s-au reîntîlnit după ce, acum 11 ani, au cîntat pe aceeași scenă.

Revederea a avut loc în cadrul turneului de promovare a pieselor pentru concursul internațional Eurovision Song Contest 2023, notează radiomoldova.

În 2012, cei doi și-au reprezentat pentru prima dată țările la Eurovision. Atunci, Pasha Parfeni a interpretat piesa „Lăutar" și s-a clasat pe locul 11, iar Loreen cu cîntecul „Euphoria" a cucerit trofeul acestui prestigios concurs.

Republica Moldova și Suedia vor concura în prima semifinală și au mari șanse să ajungă în finală. Reprezentantul Republicii Moldova, Pasha Parfeni, va urca al 10-lea pe scenă cu piesa „Soarele și Luna". Cele două semifinale Eurovision vor avea loc pe 9 și 11 mai, iar marea finală se va desfășura pe 13 mai, la Liverpool.

Anul trecut, concursul Eurovision a fost cîștigat de Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra, cu piesa „Stefania". Republica Moldova s-a clasat pe locul 7, țara fiind reprezentată de fraților Advahov și trupei „Zdob și Zdub", care au cîntat piesa „Trenulețul".

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?