Pasha Parfeni, prezență de excepție în finala Eurovision 2023

14 mai. 00:08   Showbiz
4319 0

Pe 13 mai, sîntem cu ochii pe Marea Finală Eurovision 2023, în special, pe evoluția lui Pasha Parfeni, care a făcut „Soarele și Luna” să răsune pe scena din Liverpool.

Pasha Parfeni a ridicat sala în picioare. Publicul a fost încîntat de prestația Moldovei, a chiuit și a aclamat.

„Moldova este Europa. Vă iubim”, a spus Pasha, notează tv8.

Suportul tuturor și mai ales al celor din diasporă este de neprețuit! Îndemnăm pe cei aflați peste hotare să-i susțină pe Pasha Parfeni și echipa sa, votînd numărul 18!

Pot vota prin apel și SMS spectatorii din toate țările participante în concurs, chiar dacă s-au calificat sau nu în finală.


Mai exact, îl pot susține prin vot cei din: Croația, Elveția, Finlanda, Cehia, Israel, Portugalia, Suedia, Serbia, Norvegia, Franța, Italia, Regatul Unit, Germania, Spania, Ucraina, Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia, Slovenia, Danemarca, România, Islanda, Grecia, Georgia, San Marino, Irlanda, Malta, Azerbaidjan, Letonia și Țările de Jos.

De asemenea, poți vota și dacă te afli într-o țară care nu participă deloc la Eurovision, de exemplu, Canada sau SUA, iar pentru aceasta, trebuie să descarci Eurovision app pe telefon:

Link pentru IOS

Link pentru Android

Finala Eurovision 2023 poate fi urmărită aici sîmbătă, 13 mai, începînd cu ora 22:00.

Contribuie și tu la victoria Moldovei și a lui Pasha la Eurovision. Țara noastră poate cîștiga în premieră!

Distribuie postarea în cît mai multe grupuri și comunități online! Îndeamnă-ți prietenii și rudele aflate peste hotare să voteze numărul 18 în Marea Finală.

Moldova are voce! Moldova are o piesă demnă de victorie - „Soarele și Luna”!

1
3
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?