Pasha Parfeni a avut prima repetiție pe scena de la Eurovision

1 mai. 15:45   Showbiz
2831 0

Pe scena de la Liverpool au loc repetițiile interpreților care participă la Eurovision Song Contest 2023.

Duminică, 30 aprilie, la Liverpool Arena a avut o repetiție și Pasha Parfeni, împreună cu echipa sa și cu piesa Soarele și Luna.

Interpretul moldovean a avut o repetiție pentru prima semifinală. Semifinalele Eurovision 2023 se vor desfășura pe 9 și 11 mai, iar marea finală - pe 13 mai, la Arena Liverpool de lîngă rîul Mersey, scrie nokta.md.

Șefa statului, Maia Sandu, s-a întîlnit cu interpretul, care reprezintă Republica Moldova la Eurovision anul acesta, pentru a-i ura succes și victorie, a informat serviciul de presă al Președinției.

"I-am urat succes lui Pasha Parfeni, înainte să plece la Liverpool, Marea Britanie, unde va reprezenta țara noastră la concursul muzical Eurovision 2023 cu piesa „Soarele și Luna”. I-am spus lui Pasha că noi toți, în țară și în diasporă, îi vom ține pumnii și vom urmări prestația lui în prima semifinală, care va avea loc pe 9 mai și abia așteptăm să-l vedem și în marea finală! Mult succes, Pasha!" a spus președintele Maia Sandu.


Pasha Parfeni a cîștigat finala Selecției Naționale pentru Eurovision în martie, obținînd cele mai multe voturi din partea juriului și a publicului.

1
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?