Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

Natalia Gordienco, în imaginea lui Marilyn Monroe la ceremonia de decernare a premiilor revistei The Voice

15 noi. 2023,, 14:00   Showbiz
3149 0

Interpreta din R. Moldova, participantă la concursul internațional Eurovision-2021, Natalia Gordienco, a participat la ceremonia anuală de decernare a premiilor a revistei The Voice, care a avut loc la Moscova, prezentîndu-se în imaginea actriței americane, sex-simbolului anilor '50, cîntăreței și modelului, Marilyn Monroe, relatează Noi.md.

La petrecerea organizată cu prilejul decernării anuale a premiilor revistei The Voice s-au adunat numeroase vedete de cinematografie, pop, teatru, din domeniul restaurantelor și al noilor tehnologii.

În acest an au fost premiați, îndeosebi, cîntărețul Filipp Kirkorov, regizorul și actorul Fiodor Bondarciuk, actrița Iulia Peresild, care a zburat în spațiu, actorii Miloș Bikovici, Alexandr Petrov, Nikita Kologrivîi, cîntăreața Liusea Cebotina, bloggerul Instasamka și alte vedete. Le-au înmînat premiile colegele lor vedete: Iana Rudkovskaia, Nastassia Samburskaia, Agata Muțeniețe și Liubov Uspenskaia.
"Premiile VOICE: Principalele fețe. Ca întotdeauna, frumos și spectaculos! Mulțumesc pentru invitația la The Voice Magazine Russia, Nikita Martînov", a scris Natalia Gordienco pe pagina sa de socializare, postînd o fotografie de la eveniment.

"Natașka diva", "O marchiză minunată ", "Natașa, i-ai eclipsat pe toți!!!", "Frumoasă și inteligentă!", "Imagine perfectă!!!", au scris internauții în comentariile la postare.

5
0
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?