X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Moldova Fashion Days: Peste 30 de creatori de modă şi-au prezentat colecţiile

24 mar. 2019,, 13:45   Showbiz
3350 0

O primăvară în nuanţe pastelate, cu printuri florale, rochii lungi şi vaporoase.

Asta ne propun creatorii de modă de la noi, care şi-au prezentat colecţiile în cadrul Moldova Fashion Days. În acest an, organizatorii au folosit un decor în stil junglă. În cadrul evenimentului au participat peste 30 de designeri, care şi-au prezentat colecţiile proaspăt scoase din atelier.

"Culorile nisipului, deci culorile astea pastelate se poartă anul ăsta. De la culoarea nisipului deschis pînă la cel cărămiziu închis. În colecțiile brandurilor de renume vedem foarte mult negru şi catifea", a spus creatoarea de modă, Evelina Zara.

Pe lîngă printurile florale, se poartă şi bulinele. De asemenea, în colecţiile creatorilor autohtoni predomină rochiile lungi, cu mîneci bufante. Totuşi, specialiştii spun că femeile nu trebuie să ţină cont doar de modă atunci cînd îşi aleg ţinutele. "Ar trebui se poarte ceea ce este frumos anume pentru ea, ceea ce i se potriveşte", a spus designerul, Jullia Allert.

Rămîn în vogă accesoriile oversize, dar şi motivele etnice. "Se poartă metalele boţite, frunzele, florile, lanţurile. Eşarfele sînt foarte în vogă, se prind atît la păr, cît la geantă. Bentițe mai elegante, mai casual, de toate tipurile", a spus designerul accesorii, Ina Talpa.


Moldova Fashion Days a ajuns la a 15-a ediție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?