COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mark Stam, despre ultimul videoclip: Era frig, vînt, iar eu în apă pînă la brîu (VIDEO)

Mark Stam, despre ultimul videoclip: Era frig, vînt, iar eu în apă pînă la brîu (VIDEO)

Mark Stam (22 de ani), artist Global Records, lansează clipul piesei „Dependența mea” – o retrospectivă a unei relații perfecte, dar imposibile, o melodie care vorbește despre dragostea la prima vedere, aparențe și euforia generată de primii fluturi în stomac.

Filmările au avut loc în Odessa, Ucraina. „E un oraș frumos și vechi. Am avut această idee în care să prezentăm un <<el>> singur care face o retrospectivă a unei relații perfecte, dar imposibile. În unele momente era dificil de inventat această relație – de multe ori repetam aceeași scenă, pentru că eram prea distant”, a spus Mark Stam, transmite Noi.md cu referire la Shok.

Mark a avut parte și de episoade neașteptate: „La un moment dat, regizorul mi-a spus să intru puțin în apă. Filmau de departe și nu auzeam prea bine ce mi se spunea. Așa că am tot intrat pînă cînd am ajuns aproape de brîu. Oamenii din echipă tot strigau <<stop!>>, dar eu nu îi auzeam din cauza distanței. M-am lovit în niște valuri. Era frig, vîntul bătea tare, iar eu aveam toate hainele ude. A trebuit să ne oprim”.


„Viața este un personaj în această piesă, o fată care face năzbîtii. Se revoltă, e impulsivă, își schimbă brusc stările. Noi sîntem actorii. Mergem dupa fluctuațiile vieții, ca și cînd am fi ghidați de niște fire invizibile, cum sînt păpușile și păpușarii. Mergînd pe străzile vieții, te izbești de anumiți oameni. Vrînd-nevrînd te atașezi, te îndrăgostești. Rămîi dependent de ei. Poate fi un test al vieții, ca să vadă cît de puternic ești”, a povestit artistul.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load