X 
Criza energetică stiri: 1511
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3379

La Cahul s-a încheiat Festivalul de muzică Faces of Friends ©

27 sep. 10:32   Showbiz
1781 0

Întregul weekend din 24-25 septembrie la Piața Independenței din orașul Cahul a fost zgomotos! Oaspeții festivalului au „incendiat” publicul cu cele mai bune hituri ale artiștilor moldoveni.

Pe scena au evoluat Catalina Cara, Satoshi, Cosmos in Buzunar, Lidia Isac, Prima Dragoste, Lanjeron si DJ Mars, Cuibul și SunStroke Project.

Participanții nu numai că s-au bucurat de muzică, ci au efectuat și un test drive al mașinilor GEELY AUTO.

Sergey Orlov, producător și organizator al evenimentului, și-a împărtășit emoțiile cu Noi.md:

„Au trecut 26 de ani de la prima ediție a festivalului. Astăzi este cea de-a cincisprezecea. Avem artiști minunați, mulți tineri, dar și legendele muzicii noastre. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără partenerii noștri care ne susțin de mulți ani. Sînt și parteneri noi, avem parteneri cu care colaborăm de mulți ani. Partenerul nostru strategic de mulți ani, din 2004, este compania Orange. Este foarte bine că sîntem susținuți de lanțul de magazine Linella și, desigur, partenerul nostru la multe evenimente culturale este firma DAAC HERMES reprezentată de mașinile GEELY AUTO, prezentate astăzi la noi chiar în piață. Oamenii au venit toată ziua, s-au uitat la mașini, s-au interesat de detalii tehnice, au șofat. Chiar sper că evenimentul nostru va fi o bună prezentare a acestui brand. Eu numesc DAAC HERMES al doilea minister al culturii, dacă nu primul, pentru că există o mulțime de evenimente care sînt susținute de această companie. Le sîntem foarte recunoscători. Și, desigur, vreau să mulțumesc primăriei orașului Cahul, pentru că fără ajutorul ei a fost ar fi imposibilă organizarea festivalului. Mă bucur foarte mult că aproape toți sponsorii au rămas alături de noi și cred că anul viitor totul va fi puțin diferit, la scară mai mare, vom putea invita, ca de obicei, mulți prieteni din străinătate. Sînt practic sigur de acest lucru. Cred că anul viitor, ca de fiecare dată, va fi și mai extraordinar!”.

1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав