Transnistria stiri: 1363
Eurovision stiri: 499

Irina Rimes: Aș mai face o nuntă acasă, în curte la părinții mei cu toate rudele mele

19 oct. 2023,, 13:16   Showbiz
4366 0

Artista Irina Rimes ar organiza trei nunți alături de partenerul ei, francezul David Goldcher.

Deși nu a anunțat o căsătorie în timpul apropriat, interpreta a dezvăluit, pentru un post de radio de peste Prut, cîteva planuri de viitor, legate de nuntă.

Astfel, Irina spune că și-ar dori să sărbătorească marele eveniment de trei ori, pentru a-și împăca părinții, colegii de muncă, dar și rudele iubitului, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Una din nunți ar fi organizată în Franța, una în România și alta în Republica Moldova.

„M-am gîndit la trei, dar cred că e prea mult. Trei în sensul în care aș face una în vestul Franței. Smiley mi-a spus că vine la nunta mea numai dacă îl chem în Franța la un chateau. Și atunci, am zis că fac o nuntă pentru Smiley. Aș face o nuntă aici pentru toți prietenii, colegii, pentru oamenii cu care lucrez. Aș mai face o nuntă acasă, în curte la părinții mei cu toate rudele mele”, a spus Irina Rimes.


Interpreta vrea să respecte cu sfințenie tradițiile din Moldova: „Aș face o nuntă moldovenească „din talpă” cu mese întinse dintr-un capăt pînă-n altul, cu beculețe și cu lăutari care să vină să-ți cînte pe la mese.

„Mama cu tata au fost la multe nunți și acum dacă le spun că nu fac nuntă în Moldova, mă ceartă: Noi la cîte nunți am fost și am pus bani pentru tineri, acum trebuie să vină și ei la noi. Bine, mama, facem!”, a relatat artista.

Irina Rimes și David Goldcher formează un cuplu de doi ani. De multe ori, aceștia fac naveta între București și sudul Franței.

1
0
0
3
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?