X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4063

Ion Suruceanu va fi transportat astăzi la un spital din Germania

17 noi. 2023,, 08:29   Showbiz
4767 0

Celebrul interpret moldovean Ion Suruceanu se află în continuare în stare extrem de gravă la Spitalul Clinic Republican. El urmează să fie transportat în această dimineață la un spital din Germania, scrie TV8.md.

Artistul a ajuns la spital la începutul lunii noiembrie, fiind internat cu pneumonie în secția reanimare.

Mai devreme, pe conturi de Telegram, se vehicula informația că el deja ar fi fost transferat cu un avion la bordul căruia s-ar fi aflat mai mulți reanimatologi. Într-un final, însă, s-a aflat că anume familia, împreună cu cei mai apropiați prieten, au decis să îl transporte la tratament la o clinică în Germania, însă, pe ultima sută de metri, starea artistului ar fi devenit extrem de gravă. Prin urmare, tentativa va fi repetată astăzi.

Ion Suruceanu are 74 de ani. A fost numit Artist al poporului în 1990, iar în 2004 s-a ales cu distincția de Cavaler al Ordinului Republicii. Suruceanu și-a început activitatea de interpret cu 54 de ani în urmă. Printre melodiile cele mai cunoscute se numără: „Numai tu”, „Ce seară minunată”, „Luna, luna”, „Melancolie”, „Eu dansez, tu dansezi”, „Sărut, femeie, mîna ta”, „Anii tinereții”, „Maria”.

0
0
0
14
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?