Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Imagini în premieră cu scena din finala națională a Eurovision 2024

18 ian. 17:00   Showbiz
2435 0

Au fost publicate imagini în premieră cu felul cum va arăta scena din finala națională a Eurovision 2024.

”Anul acesta am ales o scena care va fi mult mai mare și mult mai spațioasă. Fiecare participant va avea posibilitatea de a se pregăti și a alege cel mai frumos număr de show. Ne auzim în finală eurovision2024”, se arată într-o postare de pe pagina oficiale a Eurovision Moldova.

În acest an, organizatorii din cîte se pare au optat pentru o scenă mult mai spațioasă care abundă în ecrane led.

Reamintim că la finele săptămînii trecute, în urma audițiilor live, 11 interpreți au fost aleși să continue lupta pentru un bilet la Malmö, Suedia, unde urmează să aibă loc Eurovision Song Contest 2024 (ESC).

Finaliștii etapei naționale Eurovision 2024 au fost selectați sîmbătă, 13 ianuarie.


Aceștia sînt: Natalia Barbu - cu piesa „In the middle”, Valeria Pasha - „Anti-princess", Iulia Teleucă - „Runaway”, Cătălina Solomac - „Fever”, O L - „No Time No Space”, Viola Julea - „Light up!”, Regina Alexandrina - „Contrasens”, Victor Gulik - „Fever”, Nicoleta Sava - „Bravo”, Sasha Letty - „DNA” și Y-Limit - „REVOLUTION”.

Piesele au fost audiate de către un juriu profesionist. Finala Națională se va desfășura pe 17 februarie.

Eurovision Song Contest 2024 va avea loc la Malmö, Suedia, ca urmare a victoriei de anul trecut a interpretei Loreen, cu piesa „Tattoo”. Semifinalele vor avea loc pe data de 7 și 9 mai, iar țara cîștigătoare va fi desemnată în cadrul finalei de pe 11 mai.

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată de Pasha Parfeni, care s-a clasat pe locul 18 în marea finală, cu piesa Soarele și Luna. Cel mai bun rezultat al Moldovei la Eurovision a fost în anul 2017, atunci cînd trupa SunStroke Project a obținut locul 3, cu piesa Hey mamma.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?