Emir Kusturica cunoaște tot repertoriul Orchestrei Fraților Advahov (FOTO)

14 ian. 2019,, 14:00   Showbiz
3559 0

Orchestra Fraților Advahov a făcut un show de zile mari la Festivalul de Film și Muzică „Kustendorf”, desfășurat la11 ianuarie în Serbia, notează Noi.md.

Invitația adresată Orchestrei Fraților Advahov de a evolua la deschiderea festivalului a venit din partea faimosului regizor, actor și muzician sîrb Emir Kusturica. Artiștii moldoveni au reușit să cucerească publicul prin repertoriul lor deosebit și interpretarea impecabilă.

"Am fost onorați de invitația primită din partea lui Emir Kusturica, unul dintre cei mai cunoscuți regizori din lume. Emir Kusturica ne-a primit foarte cald și la un nivel foarte înalt. Am rămas profund impresionați de faptul că regizorul cunoștea pe dinafară aproape tot repertoriul nostru. A venit personal să ne intîlnească și a stat la toate repetițiile noastre. A rugat să nu scurtăm nimic din program, ba din contra, să mai adăugăm piese din repertoriul nostru, pe care nu planificasem să le cîntăm în concert. Mare a fost bucuria noastră, cînd am observat că publicul a început să ne aplaude frenetic și chiar să danseze.

A fost un concert extraordinar și ne-am dori să avem și acasă astfel de evenimente, unde publicul dansează și trăiește emoția de pe scenă împreună cu noi!” au declarat Frații Advahov.

”Kustendorf” este unul dintre cele mai mari festivaluri de film și muzică din Europa, care reunește anual vedete de talie mondială precum Jonny Deep, Monica Bellucci, Audrey Tautou, Jacques Audiard, Nikita Mihalkov, Andrei Koncealovski și multe alte celebrități. Anul acesta, printre invitații speciali ai evenimentului s-a numărat actorul american Matt Dillon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?