Doar cîteva zile au mai rămas pînă la concursul Eurovision. Parfeni: „Am încredere în echipa mea!”

4 mai. 12:45   Showbiz
2027 0

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023 a avut cea de-a două repetiție pe marea scenă de la Liverpool (Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord), alături de concurenții din alte 14 țări, care vor participa în semifinala de pe 9 mai.

După repetiție, Pasha Parfeni a declarat că are încredere în echipa sa și i-a îndemnat fanii Eurovisionului să îl susțină în marea competiție, transmite Moldova1.

„Ținem pumnii pentru spectacolul nostru live de la Eurovision. Am încredere în echipa mea! Sa vedem ce cred telespectatorii Eurovision! Nu uitați, 9 mai, prima semifinala, votați Moldova! Dă 12 puncte pentru NR 10!”, a scris Pasha Parfeni pe contul său de Facebook.

EBU // Corinne Cumming

Fiecare țară a avut la dispoziție 20 de minute pentru a evolua pe scenă și a face schimbările tehnice necesare pentru crearea unui moment impecabil în semifinală.


EBU // Corinne Cumming

Următoarea repetiție a interpretului este programată pentru data de 8 mai, aceasta urmînd să fie repetiția generală înainte de prima semifinală. Pasha Parfeni va evolua sub numărul 10 pe scena de la Liverpool, în prima semifinală a competiției din 9 mai.

Precizăm că pentru reprezentantul Republicii Moldova pot vota doar telespectatorii din afara țării.

EBU // Sarah Louise Bennett

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?