COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cleopatra Stratan, provocată să zboare cu avionul

Cleopatra Stratan, provocată să zboare cu avionul

Cleopatra Stratan a primit o provocare inedită de la trupa „7 klase”! Fără a sta mult pe gînduri, tînăra interpretă a acceptat aventura, oferind mai multe detalii pe pagina ei de Instagram.

S-a întîmplat în ajunul zilei de naștere a talentatei interprete care, într-un live pe contul său de Instagram, a anunțat public că își ia zborul.

„Doamnelor și domnilor începe sezonul challengeurilor! Trupa mea preferată „7 klase” din Republica Moldova mă provoacă să plec de undeva. Am avion, urc în el peste cîteva zile și voi zbura fericită de la vîrsta de 16 la cea de 17 ani”, a anunțat Cleopatra.

Seria provocărilor pe rețelele sociale, între acești artiști, are lor în contextul lansărilor recente: clipul „Plec din Chișinău” al Trupei 7 Klase creat împreună cu HaHaHa Production și clipul „Angela” lansat de Cleopatra Stratan la Cat Music Romania.

„Ne place viața de artist, facem muzică urbană și Angela este talismanul nostru”, au scris, au filmat și au cîntat băieții de la 7 Klase, lăsînd loc și pentru cîteva puncte, curioase, de suspensie, semn că va urma ceva.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load