X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Mesajul Cleopatrei Stratan după patru ani de relație cu Edward Sanda

17 feb. 17:40   Showbiz
12080 0

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sărbătorit 4 ani de relație.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întîlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit religios în cadrul unei ceremonii restrînse care a avut loc pe 22 august 2021, în Chișinău, la cîteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august 2021.

Artista nu a lăsat să treacă aniversarea a patru ani de relație fără a-i transmite public un mesaj emoționant soțului ei.

„Chiar azi, dar acum 4 ani ne-am promis unul celuilalt că vom fi de nedespărțit! Azi, 4 ani mai tîrziu sîntem la fel de inseparabili și avem aceleași sentimente!


Tu ești fericirea mea și omul alături de care vreau să îmi petrec fiecare clipă! Te iubesc cel mai mult! La mulți ani nouă puiiiii”, a scris Cleopatra Stratan în descrierea unei imagini care îi arată pe cei doi în timpul unei vacanțe în Italia.

11
0
1
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?