X 
Criza energetică stiri: 1523
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3385

Beneficiile căpșunilor

30 iun. 01:30   Sănătate
3501 0

Căpșunile sînt un alergen puternic. Persoanele predispuse la alergii ar trebui să reducă consumul de căpşuni, sau să bea după consumul lor iaurt. În cazuri severe, ar trebui să refuze complet la căpşuni.

Cu prudenţă extremă ar trebui să consume aceste delicioase fructe femeile gravide şi copiii. Contraindicaţii pentru consumul căpşunilor: secreţia crescută de suc gastric, colici renale şi gastrice, apendicita.

Elemente folositoare:

Vitaminele A, B, C, E, K
Acidul folic, malic, acid nicotinic şi salicilic
Magneziu, fosfor, cobalt, fier, potasiu, calciu, magneziu, seleniu
Pectina și multe alte elemente utile
Cantitatea de vitamina C în 5-6 căpșni = o portocală mare.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав