Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4052

Stratulat: deținerea carnetului PD nu m-a împiedicat să spun lucrurilor pe nume

17 dec. 2018,, 14:59   Politică
3274 3

Medicul pediatru Mihai Stratulat a făcut unele precizări privind anunțul recent că a aderat la Partidul Democrat. Stratulat spune că „este democrat din anul 2010” și că deținerea carentului de partid nu l-a împiedicat pînă acum să „spună unor lucruri pe nume”.

Ma văd oarecum nevoit sa fac cîteva precizări: știrea că „Mihai Stratulat a aderat la PDM” e un pic cam veche. Are vreo 9 ani. Eu sînt Democrat încă de prin anul 2010, lucru despre care am vorbit de mai multe ori în spațiul public.

În toți acești ani am fost fidel unei convingeri: carnetul de partid nu este un impediment pentru a spune unor lucruri pe nume. De acest principiu ma voi conduce și de aici încolo.

Da, prieteni - pînă acum un Democrat cu acte în regulă a vorbit despre neregulile din medicină și a luptat pentru înlăturarea lor. La fel ca tata! Asta voi continua sa fac si mai departe și dați-mi voie să vă asigur ca voi reuși sa schimb multe lucruri spre bine!

Sper ca lumea care a umplut Facebook-ul cu tot felul de „judecați de valoare” față de apartenența mea politică sa facă diferența dintre un politician clasic și un Mihai Stratulat cu carnet de partid, care pîna la urmă este și va ramîne....așa cum l-ați cunoscut.


Iar către instituțiile mass-media care m-au făcut ieri și azi cel mai "proaspăt dintre democrați" am o rugăminte: un mic update în știrile pe care le-ati publicat, ar menține - fără dubii - deschiderea și receptivitatea mea față de fiecare dintre Dvs!”, a scris Mihai Stratulat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?