X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Sandu spune dacă formațiunile politice își doresc sau nu alegeri anticipate

28 dec. 2020,, 18:12   Politică
7693 4

Președintele țării, Maia Sandu, a purtat astăzi discuții cu toate formațiunile politice din parlament, cu care a discutat despre declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

În cadul unei conferințe de presă, Sandu a declarat că toate formațiunile politice pledează pentru alegeri anticipate, chiar dacă unii și le doresc mai devreme, iar alții mai tîrziu.

„I-am intrebat cum văd ei rezolvarea problemelor țării, cu ce partide vor să facă alianță. Am constatat că nicio formă politică nu își asumă deschis că face parte dintr-o majoritate și să poată propune un guvern. Am constatat că toate fomațiunile pledează pentru alegeri parlamentare anticipate. Unii consideră ca alegerile trebuie să se întîmple cît de curînd posibil, alții - un pic mai tîrziu, dar toate sînt deacord că acest parlament trebuie să fie dizolvat și ca oamenii să aibă posibilitatea să aleagă un nou parlament”, a declarat Maia Sandu.

Șeful statului mai spune că, în următoarele zile, va veni cu soluția pe care o vede ea „pentru a ieși din acest impas politic”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?