X 
Cutremure stiri: 502

Plahotniuc a vorbit despre atacurile electorale împotriva PDM

5 mar. 2019,, 16:34   Politică
3898 7

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, spune că atacurile împotriva sa și a PDM, inclusiv dosarul penal despre care a scris presa rusă cu doua zile înainte de alegeri, au ajutat PDM.

Potrivit lui, aceste atacuri adus un eșec celor care le-au orchestrat. Declaraţia a fost făcută de Vlad Plahotniuc, în cadrul unui interviu pentru deschide.md.

"În aceste alegeri, Partidul Democrat a luat cel mai mare număr de mandate din istoria sa politică. Eu personal am fost votat de 72,36 la sută din alegătorii care s-au prezentat la vot în circumscripția 17, PDM a luat un scor extraordinar în această circumscripție – de 72,27%. Partidul a luat scoruri record și în localități cu populație rusă. Deci, rezultatele arată că, dacă aceste atacuri electorale au avut vreun impact, el a fost unul pozitiv pentru rezultatul meu și al partidului pe care îl conduc și eșec pentru cei care au orchestrat aceste atacuri împotriva noastră", a punctat Vlad Plahotniuc.

Totodată, Vlad Plahotniuc a precizat că "cel mai important rezultat al acestor alegeri este un început al reconcilierii geopolitice, sînt primele alegeri în care, pe primul loc, a fost agenda socială a oamenilor și nu temele geopolitice".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав