Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

PCRM şi-a retras sprijinul politic pentru Alina Russu

28 noi. 2018,, 16:00   Politică
2981 1

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova consideră necesar să-și exprime atitudinea față de activitatea Alinei Russu în funcția de preşedinte al CEC.

Pe durata întregii perioade de activitate în cadrul CEC, conducerea Partidului Comuniştilor nu i-a dat reprezentantei sale nici un fel de instrucțiuni sau recomandări.

Cu toate acestea, în curînd au început să vină semnale de alarmă privitor la activitatea Alinei Russu în calitate de șef al CEC. A devenit evidentă dorinţa sa de a acorda o “atenție deosebită" forțelor politice evaluate atît în PCRM, cît și în societate ca invadatori și uzurpatori ai puterii de stat.

Multiple exemple de acest gen trezesc îndoieli serioase cu privire la obiectivitatea actualului șef al CEC. În vara acestui an, conducerea Partidului Comuniştilor a adresat Alinei Russu o propunere informală de a renunța benevol la această funcție, rămînînd un membru obișnuit al CEC, însă propunerea sa a fost respinsă.

În aceste circumstanţe, PCRM îşi declară retragerea sprijinului politic pentru Alina Russu şi îşi declină orice responsabilitate pentru acțiunile Alinei Russu în funcția de șefă a Comisiei Electorale Centrale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?