Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Năstase: Probabil președintele a considerat că Legea privind susținerea producătorilor locali este imperfectă

3 iun. 2021,, 14:00   Politică
2875 1

Poate că președintele Maia Sandu a considerat că Legea privind susținerea producătorilor locali este imperfectă. Această opinie a fost exprimată de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv" de la postul Ren Moldova.

La crearea acestui proiect, Platforma DA a luat în considerare toate normele legislative și constituționale. Autorii acestei inițiative au făcut totul pentru a acumula majoritatea voturilor în Parlament.

Potrivit lui Andrei Năstase, pentru Legea privind susținerea producătorilor locali au votat peste 90 de deputați.

Cu toate acestea, probabil ca președintele Maia Sandu a găsit unele imperfecțiuni în lege și, de aceea, nu a promulgat-o.

Totodată, Andrei Năstase a declarat că partidul său va continua să insiste asupra susținerii și protejării producătorilor autohtoni.


Amintim că președintele Maia Sandu nu a aprobat modificările la Legea cu privire la comerțul interior - o inițiativă legislativă a deputatului Platformei DA, Alexandr Slusari. Documentul prevede asigurarea producătorilor autohtoni cu cele mai bune condiții la plasarea produsele lor în magazine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?