Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Observatorii din Armenia au declarat despre deficiențele în organizarea alegerilor în Moldova

24 feb. 2019,, 16:30   Politică
2806 1

Observatorii armeni din Adunarea Interparlamentară a statelor membre ale CSI au constatat unele deficiențe în organizarea votării în cadrul alegerilor pentru Parlamentul Moldovei, informează Noi.md.

„În linii generale, nu am depistat nici o deviere. Unele lucruri ne-au părut cam ciudate. Astfel, în opinia noastră, cabinele de votare s-au situat foarte aproape una de cealaltă... Nu există rampe, ceea ce complică accesul la secțiile de votare pentru persoanele cu mobilitate limitată", a declarat Arpine Davojan, membru al grupului de observatori internaționali din AIP CSI, secretar al Comisie de conturi a Adunării Naționale a Armeniei.

Potrivit reprezentantului Armeniei, în Moldova funcționează numeroși observatori internaționali, a căror prezență contribuie la desfășurarea unor alegeri transparente.

Grupul de observatori internaționali din cadrul Adunării Interparlamentare a statelor membre ale CSI a inclus 35 de observatori din 7 state membre ale AIP CSI (Rusia, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan, Tadjikistan, Azerbaidjan, Armenia). Activitatea lor este coordonată de Bektas Beknazarov, vice-președinte al Senatului Parlamentului Republicii Kazahstan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?