X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Mihai Popșoi: "Văd cum sclipesc ochii oamenilor"

28 iun. 2021,, 16:35   Politică
3138 11

Campania electorală este în plină desfășurare. Se încheie epopeea cu numărul secțiilor de votare din străinătate la alegerile parlamentare. Vom avea oare o componență actualizată a Parlamentului?

Vor primi mandate deputații care sînt gata să lupte împotriva corupției și să schimbe radical situația din țară, nu prin cuvinte, ci prin fapte? O opinie în acest sens a exprimat Mihai Popșoi, vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova, Partidul PAS.

- Problema secțiilor de votare nu a fost rezolvată pînă la capăt. Trebuie să așteptăm decizia finală a instanței. Dar cred că ele vor fi cel puțin 150. Iar noi nu stăm pe loc, lucrăm în teritorii, ne întîlnim cu alegătorii. Văd cum sclipesc ochii oamenilor, aș vrea să sper că ne cred. Ei s-au săturat de necazuri, de coaliții, cînd nimeni nu își poate asuma responsabilitatea pentru soarta țării. Acum există o șansă unică de a schimba radical situația. Principalul lucru este ca la urne să iasă oamenii cinstiți și decenți, nu doar cei care au fost cumpărați. Atunci și Parlamentul va fi diferit", a spus Popșoi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?