X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4021

Membru PAS exclus din partid, în urma unor imagini scandaloase

23 iun. 2023,, 11:29   Politică
4639 0

Un membru al Partidului Acțiune și Solidaritate, el și consilier local și raional din Cantemir, urmează a fi exclus din partid.

Este vorba despre Valentin Rangu, care este și președintele organizației teritoriale a PAS din satul Gotești, raionul Cantemir.

Rangu urmează a fi exclus din partid, urmare a unor imagini de pe online în care distruge bunurile unui local din sat și agresează locuitorii.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini video cu Valentin Rangu. Cel din urmă, potrivit imaginilor, distruge bunurile unui local din satul Gotești și agresează locuitorii.

„Anii 90 se întorc, cum președintele partidului PAS din satul Gotești raionul Cantemir, el și consilier raional și local bate cumpărătorii și insistă să vină la magazinul lui, în persoana Rangu Valentin”, a scris pe rețelele de socializare o locuitoare a satului.


Contactată de NM, purtătoarea de cuvînt a PAS Adriana Vlas a declarat că Rangu va fi exclus din rîndurile partidului. „Acesta urmează a fi exclus din partid”, a spus reprezentanta PAS.

NM s-a adresat și reprezentanților Poliției pentru a oferi mai multe detalii despre caz. Deocamdată nu avem un răspuns.

Potrivit președintelui Organizației teritoriale PAS Cantemir Petru Gandrabur, Rangu este membru PAS, consilier raional și local, dar și președinte al Organizației teritoriale din satul Gotești.

4
1
0
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?