Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Cebotari comentează acuzațiile lansate de oponenți la adresa PD

14 feb. 2019,, 12:10   Politică
2313 0

Partidul Democrat din Moldova nu a folosit resursele administrative pentru a se promova în campania electorală.

Despre acest lucru a anunțat vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, în cadrul unui briefing de presă.

Oficialul a mai precizat că "rata cazurilor confirmate de aumite abateri minore, în care este vizat PDM, este extrem de mică și nu are nicio valoare în influențarea alegerilor".

"PDM folosește mult sub limita bugetelor care au fost aprobate de CEC. Nu avem nevoie de așa sume de bani care sînt aprobate și admise în această campanie electorală. Sîntem economicoși, faptul că avem resursele necesare pentru a ne acoperi această activitate intensă este direct proporțională intensității activității noastre și vorbește despre faptul că sîntem cei mai transparenți în a ne raporta costurile reale pe care le avem. Acoperirile vin de la oamenii care ne susțin, de la oamenii care vor să continuăm acele lucruri bune care au fost pornite", a menționat Cebotari.

Totodată, vicepreședintele PDM a specificat că fiecare presupusă neregulă semnalată de Asociația Promo-LEX este investigată în cadrul partidului.


"Noi facem cel puțin cîteva verificări, să ne asigurăm că acest lucru nu se produce. Rata cazurilor confirmate de anumite abateri minore, în care este vizat PDM, este extrem de mică și nu are nicio valoare în influențarea alegerilor cîtuși de puțin", a spus vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?