X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

BCS a cerut audierea ministrei Ana Revenco

27 oct. 2022,, 10:46   Politică
2027 0

În ședința plenară a Parlamentului, deputata Diana Caraman a cerut din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor să fie audiată ministra Afacerilor Interne Ana Revenco. Propunerea enunțată de Caraman, a venit în contextul protestatarilor, adunați în fața Procuraturii Generale.

Opoziția este nemulțumită că oamenii legii inspectează lucrurile personale ale manifestanților, scrie Noi.md cu referire tv8.md.

„Ei fac o listă cu toți oamenii care sunt prezenți în corturi și care iau parte la protest, ceea ce înseamnă a încălca legea fundamentală a omului”, a enunțat Caraman.

În data de 26 octombrie, participanții la protestul organizat de Partidul Șor s-au adunat în fața Procuraturii Generale pentru a cere ca deputata Marina Tauber să fie scoasă din arest la domiciliu.Aceștia au reinstalat mai multe corturi și au blocat intrarea în instituție.

În data de 25 octombrie, Poliția a venit în așa-zisul orășel al schimbării, pentru a le cere tuturor persoanelor instalate cu corturile în fața Procuraturii Generalii, să se legitimeze. Polițiștii îi atenționau pe toți să se apropie de corturi, să nu plece și să-și pregătească pașapoartele.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?