COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 774 327 INFECTAȚI 290 043(+1018)   TRATAȚI 273 920     DECESE 6713(+18)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2924
Puterea stiri: 6642

Zinaida Greceanîi a rămas fără pază de stat

29 iul. 07:37   Politică
2289 4

Zinaida Greceanîi nu mai beneficiază de pază de stat. Deși legislația prevede că poate profita de acest drept timp de un an, ca fostă președintă de Parlament, aceasta a renunțat să fie supravegheată. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către Serviciul Protecție și Pază de Stat.

Potrivit purtătoarei de cuvînt a instituției, Greceanîi a depus o cerere prin care a solicitat încetarea acordării protecției. La data de 27 iulie Zinaida Greceanii a depus o cerere în adresa SPPS, prin care a solicitat încetarea acordării protecției de stat de care urma să beneficieze, timp de un an, în calitate de ex-președinte al Parlamentului Republicii Moldova.

La casa fostei șefe a Legislativului, echipa de filmare a TV8 a observat că deja a fost scoască cabina de pază, în care pînă acum stăteau ofițerii SPPS. În noul legislativ, politiciana deține, deocamdată, funcția de deputat. Am telefonat-o pentru a afla din ce cauză aceasta a refuzat protecția de stat, dar nu ne-a răspuns la apel.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽