X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Voronin: Protestatarii „ACUM” au întrecut limita de Ziua Independenței

21 sep. 2018,, 13:20   Politică
2749 0

Protestatarii Mişcării de Rezistenţă Naţională „ACUM” au trecut peste o anumită limită atunci cînd au blocat monumentul lui Ștefan Cel Mare și Sfînt de Ziua Independenței R. Moldova.

Este declaraţia președintelui PCRM, Vladimir Voronin, care a adăugat că partidele din opoziție la fel sînt obligate să respecte Constituția.

”Indiferent de culoarea politică a partidului, ești obligat să respecți Constituția și legile țării. Și cei din opoziție sînt cetățeni ai R. Moldova, ei ar fi putut să stea într-un rînd cu Guvernarea, că-i legitimă sau nelegitimă, constituțională sau neconstituțională (…) Trebuiau să meargă împreună, de ce să blocheze acest lucru. Oamenii care fac așa lucruri vor să provoace ceva, au un alt interes. Ei nu au timp cînd să protesteze? Să stea la o parte pentru cinci minute că procedura (n.r. depunerea de flori) nu durează mult”, a declarat Voronin.

Amintim că Ziua Independenţei Republicii Moldova a fost marcată pe 27 august 2018 prin depuneri de flori de către principalii lideri ai ţării şi prin proteste ale opoziției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?